PÀGINA ESPECIALISTES

divendres, 31 de març del 2023

dijous, 30 de març del 2023

LET'S TRAVEL

 Avui hem acabat la situació d'aprenentatge Let's travel. El producte final ha estat la recreació d'un aeroport dins l'aula amb els diàlegs (role-plays) de cada part de l'aeroport (check-in, security, waiting area, departure gate) fins arribar a l'avió. Tots hem pogut fer de passatgers i de treballadors de l'aeroport. 

Aquí podeu veure les fotos de tot el procés (així com d'alguns jocs lingüístics per practicar el vocabulari i les estructures) fins arribar a recrear l'aeroport sencer.

https://photos.app.goo.gl/1UDtLBK4DvyQzBdu8

dilluns, 27 de març del 2023

ENGLISH TASK 18

 Hi!

A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana. Heu de fer una fitxa interactiva per identificar els transports i veure un altre vídeo sobre una situació a l'aeroport.

I hope you enjoy it!

Elena


dilluns, 20 de març del 2023

ENGLISH TASK 17

 Hola a tots i totes!

A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana.

Aquesta vegada us proposo veure un vídeo sobre una situació a l'aeroport similar a la que hem organitzat a l'aula. 

També heu de fer una fitxa per revisar algunes paraules de vocabulari. Només heu d'escoltar i repetir.


A la pàgina d'anglès també trobareu un enllaç a les fotos dels role-plays que hem estat treballant a classe: https://photos.app.goo.gl/1UDtLBK4DvyQzBdu8


Enjoy it!

Elena

dimecres, 15 de març del 2023

Taller Illa del silenci

 Avui ens han vingut a fer una activitat de relaxació. Ens han ensenyat diferents tècniques per relaxar-nos: les estàtues, els massatges, moure'ns amb la música amb diferents ritmes, etc. 


En  aquest enllaç podeu accedir a les fotos: 

https://drive.google.com/drive/folders/1P_dEWdL7rSbhO5YA-u1B8m_StJTGRQRC?usp=share_link



dimarts, 14 de març del 2023

ENGLISH TASK 16

 Hello!

A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana. Aquesta vegada us he posat una fitxa per identificar els transports terrestres (land), marítims (water) i aeris (air) i un memory per revisar el vocabulari treballat.

Enjoy it!

Elena

dilluns, 13 de març del 2023

Activitat dia de la dona 8M

 Ens ha vingut a veure na Iolanda. Ens ha explicat que totes les professions les poden fer tant homes com dones: ella és bombera. 

Us deixem les fotos en les quals ens explica de qué tracta el seu ofici. 

En aquest enllaç podreu veure totes les foto: 

https://drive.google.com/drive/folders/1f5EaFtl62EeTYT6HZEeogRR6HedYClL5?usp=share_link



dimarts, 7 de març del 2023

ENGLISH TASK 15

 Hi everyone!


Avui hem començat una nova situació d'aprenentatge: Let's travel! 



Dinàmica d’iniciació:  s’ha iniciat la situació recreant un autobús a l’aula. Na Stefania, l’auxiliar de conversa, ha fet de conductora. Els alumnes, amb un pound han hagut de demanar un bitllet per entrar a l'autobús: Can I have a bus ticket, please? / A bus ticket, please / A ticket, please. A continuació hem cantat la cançó The wheels on the bus per simular un viatge en autobús. Després, s'ha explicat a l'alumnat que aprendran sobre els transports en anglès i hem fet una dinàmica ( Think/Pair/Share )per compartir els coneixments previs sobre el tema.





A la pàgina d'anglès ja teniu publicada la tasca per aquesta setmana. Haureu d'escoltar la cançó i cantar-la, escoltar i repetir el nou vocabulari dels mitjans de transport i fer l'activitat d'escoltar i relacionar.

Esper que us agradi!
Elena


Illa del Rei

 Avui ha sigut un dia molt emocionant. Hem anat a l'Illa del Rei amb vaixell.  Hem vist el museu, ens han fet activitats i ens ho hem pa...